Loc de joacă
Loc de joacă
Primăria Ciobanu a achiziționat recent serviciile pentru amenajarea locurilor de joacă și a spațiilor verzi din comună. Contractul a fost atribuit societății Optim Serv Construct SRL.

Valoarea achiziției ajunge la suma de 293.300 de lei, respectiv 59.349,64 de euro.

Lucrările constau în împrejmuirea cu gard bordurat, montarea dalelor de cauciuc, turnarea platformelor, montarea pavajului pentru spații pietonale, montarea bordurilor, amenajarea unui foișor de lemn, toaletarea copacilor și refacerea împrejmuirii cu beton.

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 14 mai 2023, societatea care a obținut contractul, Optim Serv Construct SRL a fost înființată în data de 10 august 2017 și are sediul în Constanța, pe strada Oborului 46.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Badea Virgil este administratorul societății, fiind și asociat, dar și beneficiar al firmei alături de Ciobanu Maria Daniela. Fiecare dintre aceștia deține câte 50% din acțiunile societății. Domeniile de activitate ale firmei sunt legate de „lucrările de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide” și de „lucrările de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.

Potrivit sursei menționate anterior, Optim Serv Construct SRL a avut, în anul 2022, o cifră de afaceri de 302.241 de lei și patru angajați.

Cifră de afaceri Optim Serv Construct SRL
Cifră de afaceri Optim Serv Construct SRL

În acest an, societatea Optim Serv Construct SRL a obținut doar acest contract, însă pe parcursul anului 2022, firma a semnat contracte cu autorități publice locale precum Primăria comunei Siriu, Primăria comunei Nicolae Bălcescu, dar și cu Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale.

Foto: Ilustrativ (www.pexels.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Ciobanu, licitație de peste opt MILIOANE de lei pentru modernizarea drumurilor din localitate

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.