Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Judecătoria Medgidia a validat astăzi mandatul noului primar al comunei Saligny, Ion Beiu, același care se afla în funtea comunei și înainte de alegerile locale din 27 septembrie.

“Admite cererea de validare alegere primar. Validează alegerea pentru funcţia de Primar al com. S. a domnului B. I., candidat al Partidului Social Democrat. Executorie. Cu drept de apel pentru cei interesa?i în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică a prezentei încheieri. Cererea de apel se depune la Tribunalul Constan?a. Prezenta hotărâre privind validarea Primarului com. S. se va comunica de îndată Prefectului Jude?ului Constanţa şi Secretarului General al Comunei S.. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, data de 15.10.2020.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  863/2020  15.10.2020”, se arată în minuta judecătorilor postată pe portalul instanței.

Primarul Ion Beiu a câștigat detașat alegerile, fiind votat de 796 de cetățeni din cei 989 prezenți la vot ceea ce însemnă un procent de 80,49%.

Citește și:

Primarul din Saligny, Ion Beiu, votat de peste 80% dintre cetățeni pentru un nou mandat