Angajații SC Apollo Ecoterm SRL se ocupă, în această perioadă, de igienizarea și întreținerea spațiilor verzi din Medgidia

Angajații SC Apollo Ecoterm SRL sunt angrenați zilnic în activități diverse, specifice sezonului de primăvară. Fie că vorbim despre comenzi din partea altor societăți din Medgidia ori din partea municipalității, activitățile continuă.

Chiar dacă serviciul de întreținere a spațiilor verzi din municipiu nu a fost încă delegat de municipalitate către Apollo Ecoterm, angajații se ocupă până atunci și de alte lucrări primite din partea unor societăți comerciale și chiar din partea unor asociații de proprietari. Mai exact, potrivit celor declarate de administratorul statutar al societății, Constantin Sima, anumite asociații de proprietari au solicitat societății efectuarea de lucrări la instalațiile sanitare. De asemenea, alți agenți economici de pe raza Municipiului Medgidia au solicitat  efectuarea serviciilor de toaletare a spațiilor verzi.

După ce ghenele de gunoi de pe raza municipiului Medgidia au fost toate reabilitate și aduse la standarde europene în ceea ce privește colectarea selectivă, în această perioadă angajații SC Apollo Ecoterm SRL continuă să se ocupe de inscripționarea acestora.

Pe fiecare ghenă este atașată câte o plăcuță astfel încât cetățenii municipiului să știe clar unde să arunce deșeurile de gunoi, de plastic ori de gunoi menajer.

De asemenea, de câteva zile, angajații SC Apollo Ecoterm SRL se ocupă de comanda de achiziție pe care a primit-o din partea Primăriei Medgidia pentru servicii de întreținere a spațiilor verzi publice de pe raza municipiului. Lucrările trebuie să fie gata în 35 de zile de la data începerii acestora.

Citește și:

Ce activități desfășoară în această perioadă angajații Apollo Ecoterm SRL Medgidia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.