Angajații Apollo Ecoterm lucrează la foc continuu în aceste zile pentru a definitiva lucrările pe care le au în grafic în această perioadă, dar și cele care vizează pregătirea Parcului 1 Mai pentru vernisajul Taberei Internaționale de Pictură „Lucian Grigorescu” care va avea loc în data de 3 august. 

Pentru lucrătorii Apollo Ecoterm săptămâna aceasta a început în forță. Ieri s-au reparat trotuarele din pavele de pe strada Radu Negru, s-a refăcut trotuarul pe strada Vâlcelelor (lângă căminului C3) și s-au continuat lucrările la branșamentele de apă de pe strada Dorobanți după ce conducta de alimentare cu apă a fost înlocuită. Trebuie menționat faptul că zilele trecute s-a conectat la rețeaua de apă conducta de alimentare cu apă aflată pe strada Dorobanți, între strada Vasile Alexandri și Kemal Agiamet pe o lungime de 300 de metri.

Lucrările de înlocuire a conductei sunt realizate de Primăria municipiului Medgidia prin intermediul societății SC Apollo Ecoterm SRL. Angajații societății au executat toate lucrările necesare înlocuirii conductei și branșamentelor, săpăturile, căminele turnate, iar conectarea la rețeaua de alimentare cu apă se va face în colaborare cu oreratorul RAJA SA.

De asemenea, angajații Apollo Ecoterm sunt pe ultima sută de metri cu lucrările la ghenele de gunoi. „Am terminat zona VS-uri și mergem în zona nouă, la centrala 7 GIC și R-urile, iar apoi ne mutăm pe zona nord”, spune directorul societății, Constantin Sima. Ghenele de gunoi predate deja beneficiarului IRIDEX mai trebuie protejate cu o plasă de protecție și etichetate în funcție de materialul care va fi depozitat în fiecare tomberon.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În ultimele zile au mai fost predate beneficiarului alte trei ghene. Din totalul celor 40 au fost predate în jur de 30, contractul fiind aproape de finalizare.

De asemenea, se pregătește Parcul 1 Mai pentru vernisajul Taberei Internaționale de Pictură „Lucian Grigorescu” care are loc în aceste zile la Medgidia. Se fac lucrări de fasonări arbori şi arbuşti, cosit mecanizat iarbă, tăiat mecanizat gard viu și întreținere material dendrologic. 

Beneficiarii de ajutor social de pe raza municipiului Medgdia au fost cooptați în echipele de lucru ale Apollo Ecoterm și trimiși în zonele une este nevoie de forță de lucru suplimentară. Spre exemplu, zilele trecute au fost direcționați către zona Valea Dacilor pentru strângerea gunoaielor care au ieșit la iveală în urma cosirii ierbii de pe marginea drumurilor. De asemenea, ei strâng din urma motocoaselor sau unde sunt solicitați, în zone periferice ale orașului.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.