Aproximativ jumătate dintre locuitorii municipiului Constanţa rămân fără apă potabilă la robinete după ce, miercuri, în jurul orei 10.15, a avut loc o cădere de tensiune care a afectat Stația de Tratare și Pompare Palas, a informat Regia Autonomă Judeţeană de Apă (RAJA).

„Imediat, au fost anunțați reprezentanții furnizorului de energie care au confirmat existența unei avarii colective în zonă estimând remedierea acesteia în jurul orei 12.00.

Având în vedere, zona mare deservită, dar și capacitatea mare de transport apă a conductelor principale ce pleacă din Stație, pentru intrarea sistemului în presiune este nevoie de o perioadă de timp de cel puțin două ore”, se arată într-un comunicat de presă transmis de RAJA Constanţa.

În această situație, abonații din cartierele CET, Viile Noi, zona Brătianu, Km 5, Km 4-5, Casa de Cultură, Inel 1, Inel 2, Palas, Compozitori, Medeea, Anda, ICIL, Poarta 6 și Coiciu vor avea apă potabilă la robinete în jurul orei 14.00.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create de lipsa apei ca urmare a disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică și asigurăm toți consumatorii că echipele RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametri normali, imediat ce se va remedia această situație”, transmit reprezentanții RAJA S.A.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!