Deratizare
Deratizare
Echipele municipalității au început să amplaseze momelile pentru rozătoare în locuri cât mai puțin accesibile populației pentru protejarea constănțenilor, ca la fiecare început de lună.

Momelile respective conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile și sunt protejate în stații de intoxiare marcare și inscripționate corespunzător. Acestea sunt amplasate în toate zonele orașului, inclusiv în parcuri, promenade, scuaruri și platforme de deșeuri.

„Rugăm constănțenii să conștientizeze importanța acțiunilor de deratizare și să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi. Se interzice ridicarea momelilor de la locurile în care au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente!”, transmite municipalitatea.

Astfel, pentru a asigura eficiența maximă a acțiunilor, aceste tratamente trebuie efectuate simultan atât pe domeniul public cât și pe cel privat. De aceea, autoritățile recomandă tuturor cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor de pe raza municipiului Constanța să efectueze tratamente de dezinsecție și deratizare în spațiile pe care le dețin, în paralel cu acțiunile municipalității.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.