Polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au început acțiunea de ridicare a autoturismelor abandonate pe spațiul public din oraș.

Având în vedere atribuțiile specifice prevăzute de Legea nr. 155/2010, coroborată cu Legea nr. 421/2002, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au început astăzi o campanie de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța.

17 mașini aflate într-o stare avansată de deteriorare, fără cauciucuri, cu geamuri sparte și bucăți rupte de caroserie sunt preluate de autoritățile locale. Dintre acestea, 11 au proprietar, iar oamenii au fost înștiințați să le ridice de pe domeniul public, însă nu s-au conformat.

Așa că mașinile vor fi duse într-un spațiu special amenajat, iar cei care vor să le recupereze trebuie să plătească o amendă de până la 2.000 de lei.

Acțiuni similare se vor derula și în perioada următoare, deoarece lucrătorii instituției au demarat procedura de stabilire a situației legale pentru alte autovehicule pentru care există indicii temeinice că ar fi fără stăpân sau că ar fi abandonate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.