Lucrări Lumina
Lucrări Lumina
Primăria comunei Lumina anunță că, în această săptămână, au fost demarate lucrări de reabilitare și de asfaltare a carosabilului de pe strada Năvodari.

Strada Năvodari din localitatea Lumina este o arteră de circulație tranzitată ce asigură în prezent legătura dintre orașul Năvodari, și, în ultimii ani, a turiștilor care vin, în timpul sezonului estival, la mare.

Starea carosabilului s-a deteriorat în timp, fiind necesară executarea lucrărilor de reabilitare.

Lucrările de reabilitare nu pot fi executate în timpul zilei

„Orice intervenție pe această stradă din localitate este extrem de dificilă. Fiind un drum județean extrem de circulat, orice lucrări presupun restricții de circulație. Chiar dacă nu este sezon estival, există anumite perioade din timpul zilei în care circulția este extrem de îngreunată. Lucrările de reabilitare nu pot fi executate în timpul zilei pentru că am asista la un blocaj complet al circulației rutiere. Din nefericire s-a luat decizia ca aceste lucrări să fie executate în cursul nopții, atunci când valorile de trafic sunt mult mai scăzute. Știm că aceste lucrări pot creea disconfort în rândul cetățenilor și dorim să ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate acestora. Echipele de intervenție vor lucra astfel încât lucrările să se finalizeze cât mai curând. Îi rog pe cetățenii din Lumina de pe strada Năvodari să manifeste înțelegere pe toată durata de desfășurare a lucrărilor”, a declarat primarul comunei Lumina, domnul Dumitru Chiru.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: www.primaria-lumina.ro ; Facebook

Citește și:

Primăria Lumina concesionează un teren. Unde este situat acesta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.