Trafic restricționat
Trafic restricționat
Traficul rutier pe strada Răscoalei 1907 din municipiul Constanța, tronsonul delimitat de strada Cuza Vodă și bulevardul Ferdinand, va fi blocat de miercuri, 03 august, ora 08.00, până duminică, 07 august, ora 20.00.

Restricționarea circulației este determinată de lucrările de reabilitare executate la nivelul colectorului de preluare a apelor uzate menajere din zonă. Ca urmare a prăbușirii acestuia, este necesară înlocuirea conductei pe o lungime de aproximativ 50 m.

În perioada menționată, suprafața de desfășurare a intervenției va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

De asemenea, a fost informată şi societatea CT BUS S.A. Constanța, care a luat măsuri pentru devierea traseelor mijloacelor de transport în comun.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții”, transmit reprezentanții RAJA.

 Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.