În vederea executării lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de la intersecția străzii Caraiman cu bulevardul 1 Mai Vechi din municipiul Constanța, RAJA SA sistează furnizarea apei potabile, astăzi, 27 decembrie, în intervalul orar 11.00 – 17.00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: bulevardul 1 Mai Vechi – Pajurei – Șoseaua Mangaliei – bulevardul 1 Mai Vechi, precum și cei arondați punctelor termice 149 și 150.

Inițial, echipele de intervenție au încercat să remedieze avaria cu conducta sub presiune, dar din cauza debitului foarte mare s-a oprit furnizarea de apă.

Restricții de trafic pe strada Caraiman

Totodată, pentru executarea lucrărilor de reparații, traficul auto a fost restricționat în intervalul orar 09.00 – 19.00, pe primele două benzi de circulație de pe strada Caraiman, sensul de mers dinspre bulevardul 1 Mai Vechi către strada Poarta 6.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid”, transmit reprezentanții RAJA S.A.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!