Publicitate
dezvoltator imobiliar apartamente de vanzare constanta solid house
Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a convocat astăzi Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a stabili măsurile ce se impun în urma decizie C.J.S.U. de carantinare a municipiului Constanța pentru 14 zile începând cu ora 20:00 în această seară.

Având în vedere că accesul în localitate va fi restricționat, persoanele care sunt nevoite să străbată orașul o pot face pe bulevardul Aurel Vlaicu, începând de la intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și pe șoseaua Mangaliei, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu și DN 39E. Ruta de tranzit a fost stabilită de S.C. Confort Urban S.R.L. împreună cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

Căsătoriile vor fi oficiate în prezența a maximum 20 de persoane în exteriorul clădirilor, respectiv 8 persoane în interiorul clădirii, cu respectarea regulilor de protecție sanitară.

Persoanele fără aparținători vor fi sprijinite de angajații Direcției Generale de Asistență Socială Constanța pentru aprovizionarea cu alimente și bunuri de strictă necesitate.

Persoanele fără posibilități vor primi pachete cu alimente de bază pentru asigurarea subzistenței.

Colegiul Farmaciștilor Constanța va fi informat cu privire la obligativitatea asigurării aprovizionării cu medicamentelenecesare tratamentului uzual al populației prin unitățile farmaceutice.

De asemenea, atragem atenția că potrivit Institutului Național de Sănătate Publică „orice persoană care a purtat masca/echipamentul de protecție corespunzător și a respectat distanțarea fizică NU ESTE CONSIDERATĂ CONTACT DIRECT”.

Citește și:

NOU! Modelul declarației pe propria răspundere pe care îl folosesc constănțenii de vineri seara pentru deplasări

(Foto) Constanța a intrat în carantină pentru 14 zile. Condițiile în care se pot deplasa constănțenii în afara localității

Aproape 500 de noi cazuri de COVID-19 la Constanța

Carantină de sâmbătă, ora 20.00, în Lumina, Costinești, Techirghiol, Medgidia, Mihail Kogălniceanu, Agigea și Valu lui Traian

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar