Parcare Constanța
La aproape trei săptămâni de la propunerile de modificare a regulamentului parcărilor din Constanța aduse de consilierii locali PNL și USR și înaintate primarului Vergil Chițac, acesta a oferit astăzi o primă reacție în acest sens. 

Chițac a evidențiat că săptămâna viitoare va fi gata analiza propunerilor transmise de PNL și USR pe care urmează să o prezinte, în cadrul unei ședințe, consilierilor locali.

Primarul a ținut ă menționeze că nu va renunța la principiile pe care le-a avut în vedere la momentul când a elaborat Regulamentul parcărilor.

„Săptămâna viitoare analiza este gata, o să le-o prezint și lor, și vom avea o ședință în care să spunem fiecare punctul de vedere.
Dar nu trebuie ca, din motive de populism, să renunță la principiile pe care le-am avut în vedere când am adoptat acest regulament. Cum ar fi ca în centru prețul să fie mai mare decât în restul zonelor.
Consilierii au propus niște tarife, niște modificări de zone, să transformăm Mamaia din zona zero în zona 2. O altă schimbare de fond ar fi parcare gratuită noaptea.
Abordarea mea va fi în funcție de principiile pe care le-am avut în vedere când am făcut acest regulament pentru că dacă acum le abandonăm și iese altceva, nu am făcut nimic. E un principiu așa nescris, în Europa, ca prețul parcării în centrul unui oraș civilizat să fie cât prețul unei cafele“, a declarat primarul Vergil Chițac.

Citește și:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Desființarea Zonei 2, gratuitate noaptea și pentru mașinile hibride, modificările propuse de consilierii PSD la regulamentul parcărilor publice din Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.