Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

S-a încheiat procedura de evaluare și selecție a proiectelor din domeniul cultural și social! 8 proiecte beneficiază de fonduri neramburasabile oferite de Primăria Municipiului Constanța!

În urma derulării procedurii de evaluare și selecție a proiectelor depuse, potrivit raportului final al procedurii și în conformitate cu prevederile Regulamentului de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța au fost declarați admiși, în ordinea punctajului, următorii:

Asociația Internațională Rainbow Music – Valoarea totală necesară realizării proiectului „Seri de Cafe Concert” este 299.470 lei. Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului este 269.470 de lei cu TVA inclus.

Asociația Culturală Metropolis – Valoarea totală necesară realizării proiectului „Filme în aer liber” este 260.472,1 lei. Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului este 236.703,71 de lei cu TVA inclus.

Asociația Culturală Georgiana Rusu – Valoarea totală necesară realizării proiectului „Sunset Sea-mphony 2020” este 333.000 lei. Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului este 300.000 de lei cu TVA inclus.

Oțeleanu Ioana Cătălina P.F.A. – Valoarea totală necesară realizării proiectului „Seri de teatru la Pontul Euxin” este 333.500 lei. Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului este 290.000 de lei cu TVA inclus.

Asociația Nihil Sine Arte –Valoarea totală necesară realizării proiectului „Constanța Internațional Competition – Festival for Young Pianists” este 107.620 lei(73.174 pentru varianta online) . Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului este 96.810. lei cu TVA inclus (65.734 lei varianta online).

Asociația Bulevardul Culturii – Valoarea totală necesară realizării proiectului „Săptămâna teatrală ”Ieri și Azi” – Constanța Culturală” este 296.328,16lei. Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului este 265.953,16 de lei cu TVA inclus.

În ceea ce privește proiectele din domeniul social, în urma derulării procedurii de evaluare și selecție a proiectelor depuse, potrivit raportului final al procedurii și în conformitate cu prevederile Regulamentului de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul municipiului Constanța au fost declarați admiși, următorii:

Asociația Art Music For People

Valoarea totală necesară realizării proiectului „Bucuria prin ochii autismului” este de 82.400 lei cu TVA inclus. Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului „Bucuria prin ochii autismului” este 73.900 de lei cu TVA inclus.

Asociația Arteon Studio

Valoarea totală necesară realizării proiectului „Pod între emoții” este de 76.193 lei cu TVA inclus. Valoarea solicitată şi aprobată pentru realizarea proiectului „Pod între emoții” este 68.574 de lei cu TVA inclus.”

Citește și:

Primăria Constanța continuă igienizarea taluzului în dreptul plajei Modern

Primăria Constanța avertizează: Operatorii de plajă NU trebuie să permită comerțul ambulant!