Creșă
Creșă
Compania Națională de Investiții SA a publicat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul privind proiectarea – faza adaptare la amplasament, execuția lucrărilor și asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiții inclus în subprogramul „Unități și instituții de învățământ de stat” – Proiect Tip – Construire creșă mică, strada Tineretului, nr. 23, Palazu Mare, municipiul Constanța”. Licitația se va desfășura printr-o procedură simplificată.

Valoarea estimată a contractului ajunge până la 8.410.302,88 de lei, fără TVA, adică, aproximativ 1.719.966 euro A și se compune din:

  • Capitolul 3 – Cheltuieli pentru proiectare si asistenta tehnica: 116.092,74 lei;
  • Capitolul 4 – Cheltuieli pentru investitia de baza: 8.133.997,60 lei, din care:
  • Capitolul 5 – Alte cheltuieli – 160.212,54 lei, din care: Organizare de șantier – 160.212,54 lei: lucrări de construcții – 128.170,03 lei și cheltuieli conexe organizării de șantier – 32.042,51 lei.

Termenul limită până la care orice operator economic, interesat de participarea la procedura de achiziție publică are dreptul de a solicita clarificări sau informații în legătură cu documentația de atribuire este cu 12 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 noiembrie 2022, ora 15:00. Deschiderea ofertelor va avea loc în acceași zi.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, ofertantul trebuie să își mențină ofera până la data de 17 noiembrie 2023.

Ofertantul trebuie să precizeze în ofertă partea sau părțile (categoriile de servicii/lucrări) din contract pe care intenționează să o/le subcontracteze, procentul aferent activităților indicate urmând să fie realizat de subcontractanți.

Persoana care face oferta trebuie să prezinte lista principalelor lucrări executate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați, însoțită de certificări/documente constatatoare sau echivalent. Ultimii cinci ani vor fi calculați până la data limită de depunere a ofertei.

De asemenea, ofertantul clasat pe locul I trebuie să demonstreze că va avea acces sau are disponibile resurse reale, negravate de datorii, depozite bancare, linii de credic confirmate de bănci sau alte resurse financiare, în original, suficiente pentru a realiza un cash flow de execuție a lucrării de minim 1.382.368,35 lei fără TVA.

Ofertantul trebuie să prezinte o garanție de participare de 84.000 lei.

Compania Națională de Investiții SA

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat la data de 04 noiembrie 2022, Compania Națională de Investiții SA a fost fondată la data de 06 noiembrie 2001.

Societatea se clasează pe locul I în Top Afaceri România Întreprinderi cu Capital Românesc, Sectorul 5, domeniul 41: Construcții de clădiri.

Firma are 11 administratori, iar asociații acesteia sunt persoane juridice, precum: Compania Națională de Aeroporturi București SA, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța SA, Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA, Societatea Națională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA și Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime SA.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, societatea a raportat o cifră de afaceri de 161.371.450 lei și 258 angajați.

Cifră de afaceri Compania Națională de Investiții SA
Cifră de afaceri Compania Națională de Investiții SA

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Băneasa scoate la licitație lucrările pentru Centrul Comunitar Integrat. Care este valoarea investiției și câte cabinete medicale vor fi construite

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.