Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Județean Constanța, Nicoleta Bercaru, consilier județean și director al Școlii Gimnaziale nr. 39 din Constanța a fost numită director interimar al Centrului Cultural “Teodor T. Burada”. Mandatul acesteia de director al instituției de învățământ se încheie la începutul anului viitor.

De asemenea, printre proiectele de pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul de hotărâre privind constatarea încetării de drept a unui mandat de consilier judeţean, ca urmare a demisiei.

Pub
SolidHouse – Dezvoltator Imobiliar

Pe locul lăsat liber de Nicoleta Bercaru în Consiliul Județean a intrat următoarea persoană de pe listă, Ecaterina Prodan.

Cati Prodan a mai fost consilier județean din partea PSD în perioada 2012-2016 iar între 2008 – 2012 – consilier municipal local PSD. Prodan a demisionat în 2016 din funcție de președinte al organizației de pensionari al PSD Constanța și din cea de primvicepreședinte al organizației similare de la nivel național.

Doina Voivozeanu, până de curând directorul unității de cultură, se va pensiona, după aproape 50 de ani de activitate, contractul său încheindu-se pe 20 iunie.

Mesajul postat de Nicoleta Bercaru pe pagina sa de Facebook:

” Toată viața şi toată cariera mea au fost construite având ca centru vital copiii.

Elevii mei au fost, sunt şi vor fi mereu copiii mei. Nu voi renunța niciodată la privilegiul şi bucuria pe care meseria de dascăl ți le oferă. Voi rămâne mereu părinte cu mulți, nenumărați copii în suflet.
Astăzi însă este timpul să trec într-o altă etapă a vieții mele, este vremea să fac față altor provocări, să încerc să pun la dispoziția comunității pregătirea şi cunoştințele mele pentru a ajuta la dezvoltarea unui nou proiect. A fost o onoare pentru mine să fiu directorul Şcolii Gimnaziale Nicolae Tonitza în ultimii 8 ani de zile. Pornesc pe un drum nou, dar voi păstra catedra şi contactul cu copiii mei.

Doresc să mulțumesc pe această cale presedintelui Consiliului Județean Constanța, domnul Marius Horia Țuțuianu pentru toată încrederea depozitată în mine şi pentru propunerea sa care ieri a primit vot favorabil majoritar, aceea ca persoana mea să ocupe, începând cu data de 21 iunie a.c., postul de manager al Centrului Cultural Teodor T. Burada Constanța. Mă simt onorată să ştiu că mă consideră persoana potrivită pentru a prelua această funcție şi doresc să îi spun că am făcut parte cu mândrie din echipa domniei sale în calitatea de consilier județean. În noua mea calitate voi pune în joc toată experiența mea pentru a-mi îndeplini cât mai bine cu putință sarcinile de serviciu

Sursă foto: Facebook Nicoleta Bercaru (mijloc)