CT BUS
CT BUS
Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local care va avea loc marți, 31 ianuarie 2023, a fost suplimentată cu patru proiecte de hotărâre. 

În ultima ședință a Consiliului Local Constanța din timpul mandatului de primar al lui Decebal Făgădău a fost aprobat proiectul de hotărâre care viza constituirea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Transport Public Constanța.

Este vorba despre o structură de cooperare a autorităților publice locale din regiune, respectiv Constanța, Năvodari, Cumpăna, Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, operatorul de transport în acest sens fiind CT BUS.

De atunci însă, septembrie 2020, nu s-a mai auzit nicio vorbă despre acest proiect deși administrațiile locale mai sus amintite au readus în discuție, periodic necesitatea funcționării acestei Asociații.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Marți, pe ordinea de zi a ședinței, actualul primar al municipiului Constanța, Vergil Chițac, a inițiat un proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 330/2020 privind participarea municipiului Constanţa în calitate de membru fondator, în vederea constituirii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Transport Public Constanţa”.

Celelalte proiecte care suplimentează ordinea de zi a ședinței din 31 ianuarie sunt următoarele:

  1. Proiect de hotărâre nr. 38/2023 pentru aprobarea actului adiţional la contractul de delegare a gestiunii serviciului public de salubrizare a municipiului Constanţa prin concesiune nr. 70717/09.05.2008 încheiat cu SC Polaris M Holding SRL;

iniţiator: primar Vergil Chiţac

  • avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5
  1. Proiect de hotărâre nr. 39/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori-economici pentru obiectivul de investiţii „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Liceul Tehnologic Tomis – corp Liceu”;

iniţiator: Vergil Chiţac

  • avize Comisiile de specialitate nr. 1 şi nr. 4
  1. Proiectul de hotărâre nr. 632/2022 privind sprijinirea persoanelor diagnosticate cu depresie-„Stop depresia.Împreună pentru o comunitate sănătoasă.”

iniţiatori:  grupul consilierilor locali  PSD

  • avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 şi nr. 5.
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.