Apă caldă
Apă caldă
Având în vedere desfășurarea proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare / transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1’’, este impusă executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe racordul punctului termic PT 150.

Astfel, pentru realizarea acestor lucrări, nu se va putea furniza apă caldă de consum către punctul termic PT 150 (zona străzii Timonei, Poarta 5), începând cu dimineața zilei de mâine.

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice”, transmite Termoficare Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Harta punctelor termice din municipiul Constanța, disponibilă și pe site-ul Termoficare Constanța o puteți consulta în cele ce urmează:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Ilustrativ (www.unsplash.com)

Citește și:

De mâine se oprește apa caldă în două zone din Constanța. Vezi dacă ești afectat

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.