Echipele Confort Urban lucrează de zor în aceste zile în mai multe zone ale Constanței la montarea pavelelor. Sunt lucrări în parcul din Tomis II, dar și pe un tronson al bulevardului Mamaia. Mulți dintre constănțenii care au vizualizat imaginile transmise de administrația publică locală zilele trecute au fost contrariați cu privire la montarea unui nou strat de pavele peste cele existente, de altfel nu foarte deteriorate. 

În parcul din Tomis II, lucrările de refacere a pavajului au început cu partea unde există un loc de joacă în sensul facilitării accesului cât mai rapid, până la încălzirea vremii și frecventarea locului de joacă de către copii.

Explicația reprezentanților autorității publice locale cu privire la montarea noilor pavele peste cele deja existente este următoarea:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Pavelele vechi sunt strat de suport pentru stratul de nisip pe care se montează noul pavaj, astfel se reduc costurile cu lucrarea nemafiind nevoie să fie decopertate cele vechi și realizarea unui alt strat de suport”. 

Toți cei care frecventează zona știu că pavajul existent nu era atât de deteriorat încât să necesite schimbarea lui, în condițiile în care sunt zone din municipiu asupra cărora administrația actuală, dar mai ales cele trecute, nu au mai intervenit de ani buni.

În plus, în zona care este pavată în aceste zile, din Parcul Tomis II, cu excepția sezonului de iarnă, în pomii de aici se adăpostesc sute sau chiar mii de ciori care fac multă mizerie și gălăgie, drept pentru care locuitorii zonei nu se relaxează aici.

Lăsăm la latitudinea constănțenilor să aprecieze utilitatea investiției care se realizează prioritar în această zonă, comparativ cu alte zone ale Constanței, fără trotuare sau fără străzi asfaltate.

Planul administrației locale este ca până la începutul verii, tot parcul de la Tomis II să fie reabilitat.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!