De astăzi, Primăria municipiului Medgidia are în dotare un vehicul multifuncțional de întreținere drumuri, aferent proiectului „Îmbunătățirea conectivității la rețeaua TEN-T în zona transfrontalieră Medgidia-Dobrich”.

Acesta este dotat cu următoarele echipamente: plug de zăpadă, lamă multi segment, sărăriță, instalație spălare stradală, necesare îmbunătățirii serviciilor de întreținere a străzilor municipiului.

Proiectul intitulat „Îmbunătățirea conectivității rețelei TEN-T în zona transfrontalieră Medgidia-Dobrich” a fost depus în parteneriat cu Primăria Orașului Dobrich (Bulgaria) în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria – Interreg V-A, Municipiul Medgidia fiind lider de proiect.

În luna martie 2018, primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, alături de primarul orașului Dobrich, Yordan Yordanov, au semnat acordul de parteneriat între Primăria municipiului Medgidia și Primăria municipiului Dobrich, prin care este implementat proiectul „Îmbunătățirea conectivității rețelei TEN-T în zona transfrontalieră Medgidia-Dobrich”.

Valoarea totală a proiectului este de 7.988.762,83 EUR, Municipiului Medgidia fiindu-i alocată jumătate din această sumă, respectiv 3.860.919,23 EUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.