Consiliul Judeţean Constanţa
Consiliul Judeţean Constanţa
Consiliul Judeţean Constanţa organizează luni 22.05.2023, ora 10:00 în sala Remus Opreanu, situată în incinta Consiliului Judeţean Constanţa, dezbaterea publică privind Proiectul de act normativ – Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Judeţului Constanţa în calitate de membru fondator la înfiinţarea Asociaţiei „Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa”. 

Documentaţia poate fi consultată pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa, respectiv www.cjc.ro, secţiunea Anunţuri – Dezbatere publică.

Modalitatea de comunicare a sugestiilor, opiniilor cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ se va realiza în format word şi se va transmite electronic la adresa de email sapcjc@cjc.ro, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ pentru care se doreşte modificarea, reformularea, după caz.

Fiecare participant, după intrarea în sala de şedinţă, se va înscrie pe lista de persoane prezente la şedinţa publică, iar luarea cuvântului se va realiza în ordinea înscrierii pentru participare la dezbatere.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La dezbaterea publică sunt invitaţi să participe, în limita locurilor disponibile în sală, toţi factorii interesaţi. Persoanele interesate sunt rugate să completeze Formularul de înscriere şi a Formularului pentru colectarea de propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare, după caz, anexe lan prezenta invitaţie şi transmis/transmise pe adresa de mail sapcjc@cjc.ro.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.