La mai bine de două luni de la alegerile locale din 27 septembrie, astăzi, consilierii locali din comuna Lipnița și-au desemnat și viceprimarul. În unanimitate de voturi a fost ales liberalul Eugen Ivașcu. Primarul comunei Lipnița, Florin Nicolae Dinu, a mulțumit celor 13 consilieri care au acordat încrederea noului viceprimar cu care este convins că va face echipă bună în următorii, în interesul locuitorilor comunei și pentru bunăstarea lor. 

Procedura de alegere a viceprimarului comunei a fost îngreunată de validarea ultimilor patru consilieri din noul Consiliu Local al comunei Lipnița ca urmare a retragerii din aceste funcții a altor trei aleși și a actualului primar, validat pe funcția de edil șef. Cei care au renunțat la funcția de consilier sunt fostul primar Florin Crăciun și viceprimar al comunei – Petre Tudor, dar și cel care a candidat din partea Pro România pentru funcția de primar – Ioan Burcea.

Noii consilieri locali care au depus jurământul astăzi sunt Georgiana Torică (PNL), Dumitru  Mirea (Pro România), Stelian Dinu (PSD), Gheorghe Pârvu (PSD).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Consiliul Local ales pentru următorii patru ani este unul format din locuitori din toate satele comunei și din toate domeniile de activitate, inclusiv din învățământ și din zona agriculturii.

Citește și:

Elevii cu cele mai bune rezultate la învățătură din comuna Lipnița primesc burse de merit

(Video) Nicolae-Florin Dinu, învestit în funcția de primar al comunei Lipnița

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!