Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a anunțat, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de socializare, finalizarea unui nou teren de sport pe raza localității, cel de-al șaptelea din totalul celor 12 care vor fi realizate. Este vorba despre un teren în incinta Stadionului Municipal „Iftimie Ilisei”.
Programul care prevede construirea a 12 terenuri de sport continuă cu cea de-a doua etapă în care sunt realizate, în incinta Stadionului Municipal „Iftimie Ilisei”, un teren de fotbal cu tribună, un teren de fotbal-tenis, un teren baschet, un teren de volei și handbal beach și două terenuri de tenis de câmp.
Prima etapă a acestui proiect a fost finalizată, primele șase terenuri de sport fiind funcționale.
Acestea sunt amplasate în incinta Școlii Primare „Iuliu Prodan” din Valea Dacilor, Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși”, Școlii Gimnaziale „Lucian Grigorescu”, Școlii Gimnaziale „I. L. Caragiale”, Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” dar și în curtea Spitalului Municipal Medgidia.
Citește și:

(Foto/Video) Acte de vandalism în Medgidia: Terenul de sport recent amenajat și iluminatul arhitectural al podului au fost distruse

(Foto) Primele 6 terenuri de sport din incinta instituțiilor publice din Medgidia sunt gata. Urmează alte șase