Mai multe microbuze de călători care efectuează curse regulate pe traseele 305 și 305 în municipiul Constanța au fost luate la verificat de către inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor.

„Având în vedere numărul mare de reclamății înregistrate pe pagină ANPC – CJPC Constanța în care se reclama calitatea serviciului de transport persoane cu microbuzele din orașul Constanța, s-a procedat la efectuarea unui control operativ pentru a se verifică cele reclamate. În urmă verificărilor s-a constatat că există doar două trasee pe care circulă microbuze, respectiv 304 și 305.
Controalele au fost finalizate cu două documente de control încheiate pentru aceeași societate care deține microbuzele, aplicându-se  sancțiuni în valoare de 8.000 lei și au fost oprite de la prestarea de serviciu toate microbuzele cu deficiențe. La data și ora controlului au fost verificare cinci mașini aflate în trafic care au fost oprite până la remediere, urmând ca toate microbuzele cu deficiențe similiare să fie oprite până la remediere”, a transmis Horia Constantinescu, șeful ANPC.
Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.