Situația de la Cuza Vodă se ameliorează, a spus în aceasta dimineață, inspectorul șef al ISJ Constanța, Sorin Mihai, el menționând că unitatea de învățământ respectivă are condiții care le depășesc pe multe din școlile din mediul urban.

Din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19 școala din Cuza Vodă a început cursurile exclusiv online. “Deja am înțeles că situația de la Cuza Vodă începe să se amelioreze și este un lucru bun, dar acolo suntem bine organizați”, a spus inspectorul școlar general Sorin Mihai.

El a precizat că la Cuza Vodă au fost cumpărate tablete și vor fi împărțite elevilor.

“Vă invit la Cuza Vodă să vedeți cum sunt organizați acolo, condițiile din unitatea de învățământ respectivă părerea e că depășesc condițiile din mediul urban, multe din condițiile asigurate în mediul urban. La Cuza Vodă sunt deja achiziționate tabletele, am discutat cu doamna directoare, informaticienii au chemat mai multe persoane care au competențe informatice ca să instaleze software și în primele încep să le distribuie către elevi”, a declarat Sorin Mihai.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Directoarea Direcției de Sănătate Publică, Cristina Schipor, a afirmat că în scurt timp școala din Cuza Vodă ar putea intra pe scenariul 2.

“Cuza Vodă e pe un trend descendent, deci incidența a scăzut. Sperăm ca în scurt timp să poată intra și școlile din Cuza Vodă pe un scenariu măcar 2 dacă nu verde”, a declarat Cristina Schipor.

Citește și:

Mobilizare la Cuza Vodă. 600 de tablete achiziționate de Primărie și Consiliu Local pentru toți copiii și profesorii din comună

Mai multe posturi libere la Școala Gimnazială nr. 1 din Cuza Vodă. Ce condiții trebuie să îndeplinească aspiranții

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar