Centrul de adopții
Centrul de adopții "Norocel"
Astăzi a mai fost făcut un pas pentru a aduce mai aproape comunitatea din Constanța de câinii comunitari găzduiți de municipalitate.

Primăria Constanța a deschis primul Centru de adopții pentru căței, continuând în acest fel demersurile pentru îmbunătățirea calității vieții și găsirea unor familii adoptive pentru aceste suflete. 

 „De astăzi, adopția unui cățel va fi mai ușoară. Am deschis porțile Centrului de adopții canine „Norocel”, un loc unic în Europa. Acesta va funcționa cu sprijinul partenerilor noștri Animal Society și Four Paws, cărora le mulțumim pe această cale. Amenajarea spațiului a fost posibilă și cu sprijinul elevilor și cadrelor didactice de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța și al reprezentanților Uniunii Armenilor din România. Nu în ultimul rând, le mulțumim reprezentanților mass media care ne sprijină enorm mediatizând campania „Adoptă un cățel!”. 

Aici veți găsi, într-un spațiu prietenos, căței simpatici, jucăuși, frumoși, curioși și disponibili pentru adopție gratuită. Toți câinii pe care îi veți găsi aici sunt sănătoși, microcipați, deparazitați intern /extern, sterilizați și înregistrați în RECS.

Prin decizia de a adopta, acordati o nouă șansă, salvați o viață și asigurați locul în adăpost pentru un alt animal abandonat care are nevoie de găzduire și îngrijire de specialitate. Mulțumim constănțenilor că ne sprijină în demersurile privind adopția câinilor fără stăpân îi invităm să fie alături de noi în continuare în campania de adopție„, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu. 

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Centrul de adopții "Norocel"
Centrul de adopții „Norocel”

Persoanele interesate sunt așteptate pe strada Răscoalei din 1907, nr. 4 (fostul sediu al Administrației Piețelor).

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon 0733.045.213. 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.