Ziua Copilului Medgidia
Ziua Copilului Medgidia
Astăzi, 1 Iunie, a fost o zi plină de magie și veselie la Medgidia. Mii de persoane, copii, alături de părinți și bunici au petrecut, în parcul 1 Mai, așa cum se cuvine într-o zi de sărbătoare. 

Primăria municipiului Medgidia a organizat în acest an una dintre cele mai frumoase aniversări dedicate copilului, centrul universului fiecărei familii.

Indiferent de vârstă, fiecare dintre copiii din municipiul Medgidia care astăzi au pășit în parcul 1 Mai au luat parte la activități diverse puse la dispoziție de organizatori.

Copiii, mai mici sau mai mari, au avut la dispoziție 12 locuri de joacă gonflabile de care s-au bucurat până târziu în noapte, cinema în aer liber, dar și led video gamming – o noutate de care copiii din Medgidia au fost atrași ca un magnet.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

 

Una dintre principalele atracții au fost mașinile de înghețată puse la dispoziție gratuit de autorități. Toți cei prezenți, cu mic, cu mare, s-au înfruptat din înghețata londoneză delicioasă.

Nu au lipsit nici personajele Disney care au făcut numeroase jocuri cu toți cei prezenți. Mascotele Jurassic World Dino au interacționat cu cei mici, surprinși de apariția acestora pe aleile parcului.

A urmat apoi un flash mob între eroi și eroine.

Pe seară amenajată în Parcul 1 Mai au avut reprezentații Revolution Family, The Fighters, Sweet Revo Swag Addiction și Charzzy, dar și IDK, Alina Eremia și Oscar.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.