Primăria Poarta Albă
Primăria Poarta Albă
Primăria comunei Poarta Albă a lansat o licitație cu scopul de a achiziționa serviciile de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrării: la SNT și stație de reglare – măsurare (SRMP), amplasat pe raza localității.

Licitația este lansată pentru investiția „Înființare distribuție gaze naturale în comuna Poarta Albă”.

Valoarea achiziției ajunge la suma de 6.421.889,51 de lei, fără TVA și este finanțată din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Durata contractului este de șase luni, iar ofertantul trebuie să își mențină oferta timp de patru luni, de la termenul limită de primire a ofertelor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Operatorii economici trebuie să fi executat în prealabil lucrări similare în ultimii cinci ani în valoare cumulată de cel puțin 6.000.000 de lei, fără TVA, la nivelul a cel mult două contracte. De asemenea, ofertanții trebuie să depună o garanție de participare în valoare de 64.000 de lei.

Ofertele pot fi depuse până în data de 19 aprilie 2023, ora 15:00, iar licitația se va desfășura în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în data de 19 aprilie 2023, de la ora 15:00.

În cele ce urmează redăm integral fișa de date a achiziției:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Amintim că, la finalul lunii februarie lucrările la rețeaua de gaze din comuna Poarta Albă erau în grafic, fiind realizat un procent de 30% din lucrare.

Constructorul finalizase la acel moment introducerea rețelei în Poarta Albă și efectua lucrări în satul Nazarcea. După finalizarea acestor lucrări, urmau să fie executate în Cartierul Vila.

De asemenea, la începutul luni echipele de lucru s-au apucat de branșamente pe străzile unde rețeaua era deja introdusă.

În luna iulie a anului 2023, autoritățile locale din Poarta Albă anunțau începerea proiectului „Înființare distribuție gaze naturale în comuna Poarta Albă, județul Constanța”.

Proiectul are ca obiectiv general realizarea unei rețele inteligente de distribuție gaze naturale cu o lungime de aproximativ 57,448 km, cu funcționalitate 100%, în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, siguranță, eficiență în operare și de integrare a activităților de transport, distribuție și consum final.

Foto: Arhivă

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

În ce stadiu sunt lucrările la proiectul de înființare a rețelei de distribuție gaze naturale în comuna Poarta Albă

Proiectul de înființare a rețelei de distribuție gaze naturale în Poarta Albă, la start. Lucrările trebuie să fie gata până la finalul anului 2023

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.