Sensul giratoriu din zona Hotelului Oxford
Sensul giratoriu din zona Hotelului Oxford
Primăria municipiului Constanța a emis autorizația de construcție nr. 299, la solicitarea Confort Urban SRL, cu scopul efectuării de studii tehnice pentru fluidizarea circulației în perimetrul cuprins între sensul giratoriu din zona Hotelului Oxford, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Aurel Vlaicu.

Documentația are o valabilitate de 24 de luni și prevede elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Documentației Tehnice pentru obținerea Autorizației de Construcție.

Societatea Confort Urban SRL a solicitat actul pentru Primăria municipiului Constanța.

Autorizația de construcție nr. 299
Autorizația de construcție nr. 299

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 28 martie 2023, Confort Urban SRL, societatea pentru care municipalitatea a emis autorizația de construcție, a fost înființată în data de 5 februarie 1997 și are sediul în Constanța, pe strada Vârful cu Dor 10.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Administrator al societății este Andrei Constantin Florian, iar unicul asociat este Consiliul Local Municipal Constanța.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2021, Confort Urban SRL a raportat o cifră de afaceri de 49.571.864 lei și 257 de angajați.

Cifră de afaceri Confort Urban SRL
Cifră de afaceri Confort Urban SRL

Amintim că, la începutul lunii februarie 2023, Felicia Ovanesian, fostul city manager al municipiului Constanța explica despre faptul că, sensul giratoriu de la Păpădie nu va fi desființat, ci va fi reconfigurat, urmând să devină mai mare.

„El nu va fi desființat, el va fi reconfigurat. Devine mult mai mare, acum fiind mic și traficul suplimentar, ca urmare a desființării… faptul că avem bandă continuă, care desparte cele două sensuri, traficul a crescut și nu mai face față”, explica Felicia Ovanesian.

Aceasta mai explica atunci că, după redimensionare nu vor mai fi probleme cu traficul.

„În condițiile în care el se redimensionează și devine mai mare sensul giratoriu, așa cum ar trebui să fie sensurile giratorii… Cu siguranță nu vor mai fi probleme cu traficul. Deci nu se desființează”, a spus în februarie 2023, fostul city manager al municipiului Constanța.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

(VIDEO) Sensul giratoriu de la Păpădie nu va fi desființat, ci reconfigurat

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.