Publicitate
dezvoltator imobiliar apartamente de vanzare constanta solid house
Astăzi, la inițiativa Primăriei Comunei Cumpăna, în colaborare cu Asociația Cluster MEDGreen, a fost organizată o întâlnire de lucru cu reprezentanții comunității de afaceri din comuna Cumpăna și colaboratori ai Clusterului MEDGreen. Scopul întâlnirii l-a constituit informarea tuturor părților interesate în legătură cu activitățile derulate sub egida inițiativei „2020 – Cumpăna: Comună de tip Smart Village”.

La ședință au participat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, iar din partea Clusterului MEDGreen a fost prezentă o delegație formată din Iulean Horneț, președinte, Georgică Voinea, vicepreședinte și Prof. Univ. Dr. Ing. Eden Mamut.

Publicitate
brands war Constanta noiembrie 2020 reduceri imbracaminte incaltaminte

Au fost prezentate activitățile derulate, proiectele care se află în curs de derulare, apelurile de proiecte pentru care se află în lucru mai multe dosare de cereri de finanțare și stadiul actual al proiectului de parc științific și industrial.

Profesorul Mamut a prezentat proiectul „Dobrogea Blue Bay”, care reprezintă o inițiativă de constituire a unei zone de dezvoltare de proiecte inovative în domeniul „Creștere Albastră” într-o arie geografică definită în jurul Canalului Dunăre – Marea Neagră, de la Constanța până la Cernavodă.

Oamenii de afaceri prezenți la întâlnire au formulat întrebări, au exprimat puncte de vedere și s-au cristalizat o serie de concluzii cu privire la planul de activități și lista de proiecte prioritare.

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar