Întâlnire de lucru
Întâlnire de lucru
Prefectul județului Constanța, Silviu – Iulian Coșa a convocat, astăzi, o întâlnire de lucru cu reprezentații celor 11 instituții deconcentrate, în cadrul căreia au fost prezentate rezultatele din ultima lună.

Direcția de Sănătate Publică Constanța a efectuat 14 controale în centre rezidențiale pentru copii și tineri și centre rezidențiale pentru vârstinci. Inspectoratul Școlar Județean Constanța a primit 902 dosare pentru Programul Național „Sprijin educațional pe bază de tichete sociale, pe suport electronic, pentru elevii cei mai defavorizați”. Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Constanța a efectuat plata indemnizațiilor TBC pentru 206 persoane, în cuantum de peste 191.000 de lei.

De asemenea, Agenția Județeană pentru Oucparea Forței de Muncă Constanța a acordat servicii de mediere pentru un 1.260 de persoane, 529 fiind deja încadrate.

818 petiții au fost soluționate de Casa Județeană de Pensii Constanța

Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța a efectuat 148 de controale privind securitatea și sănătatea în muncă, în urma cărora s-au constatat 42 de neconformități. S-au dispus 42 de măsuri de remediere în urma acestei constatări.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Casa Județeană de Pensii Constanța a primit, spre soluționare 818 petiții, iar Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a emis 344 de acte de reglementare. Direcția pentru Agricultură Județeană Constanța a înregistrat 11 înscrieri în programul de încurajare a agriculturii ecologice.

Șapte acorduri pentru lucrări de reparații la imobilele din Constanța

În același timp, Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Constanța a înregistrat declarații de multiplicare la culturile de toamnă, până în acest moment fiind depuse două dosare.

Direcția Județeană pentru Cultură Constanța a emis șapte acorduri pentru lucrări de reparații la imobile din municipiul Constanța, iar Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța a înființat două asociații sportive, la nivelul instituțiilor de învățământ și a eliberat certificate de identitate sportivă și avize de funcționare pentru patru asociații sportive fără personalitate juridică.

Citește și:

Consiliul Local Constanța, convocat în ședință extraordinară! Ce proiecte se află pe ordinea de zi

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.