Trandafiri furați Hârșova
Trandafiri furați Hârșova
Într-o postare făcută pe contul de socializare, Primăria Orașului Hârșova condamnă și își manifestă dezamăgirea față de acțiunile josnice ale unor cetățeni lipsiți de scrupule, care au furat un număr de 37 de trandafiri din cei plantați în această primăvară de către autoritatea publică locală.
Trandafiri furați Hârșova
Trandafiri furați Hârșova

”Cei 37 de trandafiri sustrași au fost înlăturați cu grijă, probabil pentru că făptașii au intenția să îi replanteze în propriile curți, fără a lua în calcul că vor fi acuzați și sancționați conform prevederilor legale. În acest sens, vom depune o plângere la poliție pentru furt și distrugere, iar în momentul de față se verifică imaginile surprinse de camerele de filmat pentru a identifica făptașii.

Încurajăm cetățenii care doresc să planteze trandafiri în curte să ia legătura cu reprezentanții primăriei și, în funcție de numărul de trandafiri disponibili, le vom putea pune la dispoziție câțiva, fără să mai distrugă munca altora și aspectul orașului nostru.

De asemenea, cetățenii care sunt martori la astfel de evenimente sunt rugați să ia atitudine și să contacteze Poliția Locală Hârșova la numărul de telefon 0241922.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Doar împreună putem menține orașul curat și frumos. Fiți alături noi! HÂRȘOVA merge ÎNAINTE!” se arată în mesajul transmis de autoritatea publică locală.

Foto: https://www.facebook.com/primaria.harsova.ct

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!