Liberalul Ionuț Șerbu, noul edil al comunei Ciocârlia: “Voi fi primar atât pentru cei care m-au votat cât și pentru toți ceilalți”

Liberalul Ionuț Șerbu, a reușit să câștige mandatul de primar al comunei Ciocârlia, obținând 731 de voturi din cele 1.557 de sufragii valabil exprimate. Pe cel de-al doilea loc s-a situat fostul primar, Traian Dragomir (PSD), cu 668 de voturi.

Ceilalți doi candidați au obținut un număr infim de voturi: Eusebiu-Marian Grigoriu – PMP – 110 voturi iar Marius Manea – 48 de voturi.

Noul Consiliu Local va fi format din 6 consilieri PNL, 6 consilieri PSD și 1 consilier PMP.

Bucuria susținătorilor noului primar al comunei a fost imortalizată în cele două video de mai jos, chiar în noaptea alegerilor.

Felicitari noului primar Ionut Serbu

Publicată de Stela Patis pe Duminică, 27 septembrie 2020

Acesta a postat pe pagina sa de Facebook, ulterior finalizării numărării voturilor, un mesaj de mulțumire:

“Dragi prieteni și oameni buni!!!Doresc pe această cale să adresez mulțumiri tuturor celor care m-au susținut. Încurajările voastre au fost foarte importante pentru mine. Sunt încrezător în forțele echipei noastre și promitem că vom depune toată energia pentru a realiza proiecte importante. Precizez că voi fi primar atât pentru cei care m-au votat cât și pentru toți ceilalți. Vă doresc să fiți sănătoși și vă mulțumesc pentru încrederea acordată!!!

Cu stimă,
Ionuț Șerbu”