Consilierii județeni întruniți astăzi în ședință au adoptat, printre altele, și proiectul de hotărâre care vizează repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA pe anul 2021, pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale. Dintr-un total de 11.542.000 lei, 44 de primării au primit diverse sume pentru “drumuri comunale”, iar RAJDP Constanța – 6.508.000 lei. 

Conform legislației aflate în vigoare, “repartizarea pe unități administrativ-teritoriale se face de către consiliul județean prin hotărâre, după consultarea primarilor, în funcție de lungimea și starea tehnică a drumurilor”.

Astfel, în urma analizării solicitărilor scrise primite din partea reprezentanților primăriilor din județ, Comisia de analiză a solicitărilor UAT-urilor formulate în vederea repartizării sumelor defalcate din TVA pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale pentru anul 2021, a fost întocmită o propunere de repartizare a sumelor, pe care o puteți consulta aici.

Astfel, a fost împărțită suma de 11.542.000 lei astfel:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar