Locuitorii din Cumpăna sunt nemulțumiți de faptul că lucrările la podul peste A4 îngreunează circulația rutieră, mai ales la orele de trafic intens dinspre și înspre localitate. În replică, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța anunță că lucrările vor dura până la sfârșitul acestei săptămâni, fiind anunțate încă din luna august.


Lucrările vizează reparații ale sistemului rutier pentru turnarea stratului de uzură final la pasajul DN39E Cumpăna peste A4, la km 16+672. Aceste lucrări fac parte din obiectivul “Varianta de ocolire a Municipiului Constanța” și sunt executate de Asocierea FCC Construccion – Astaldi SpA, Antreprenor în cadrul contractului.

CNAIR precizează că se lucrează doar pe timpul zilei, începând cu ora 9.00, încercând să se evite îngreunarea traficului în orele de vârf. Circulația rutieră se desfășoară alternativ, pe o bandă, cu semaforizare și piloți de trafic.
Facem apel la conducătorii auto să respecte restricțiile instituite temporar, să semnalizeze din timp orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie, să sporească atenţia la volan şi să reducă viteză în zonele unde se efectuează reparaţii.

Citește și:

Important pentru localnicii din Cumpăna: Podul peste A4 intră de luni în reabilitare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.