Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
După ce în data de 14 octombrie, Judecătoria Medgidia a validat mandatul de primar al lui Valentin Vrabie, iată că grupurile de interese din municipiu încearcă să blocheze în continuare activitatea Primăriei Medgidia prin declararea apelului la decizia instanței. Este cunoscut faptul că Valentin Vrabie s-a confruntat, încă de la începutul primului său mandat, în 2016, cu blocaje și scandaluri permanente ale opoziției. Opoziția nu acceptă faptul că a pierdut alegerile din 27 septembrie cu un scor rușinos. 

Mandatul primarului municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a fost contestat la Judecătoria Medgidia astăzi de Doru Drăgulin, un cetățean al orașului. Un personaj care a ignorat faptul că mii de medgidieni i-au acordat încrederea primarului Valentin Vrabie pentru încă patru ani. Doru Drăgulin este cunoscut pentru scandalurile pe care, în ultimii ani, a încercat să le creeze în fiecare ședință a Consiliului Local Medgidia.

Grupurile de interese din Medgidia aruncă astfel în față un individ dubios prin intermediul căruia speră să blocheze în continuare activitatea instituției.

Pe 14 octombrie, Judecătoria Medgidia a validat mandatul noului primar al municipiului, Valentin Vrabie, iar pe 15 octombrie, Doru Drăgulin a declarat apelul. Informațiile sunt publice și se pot consulta pe site-ul instanței de judecată.

Contactat telefonic cu privire la această situație, primarul Valentin Vrabie ne-a declarat: “Un neica nimeni care nu a lucrat în viața lui, ține orașul blocat. Uitați-vă pe postările lui și vedeți omul cui este. Jignește astfel, prin declararea apelului, printr-un singur cuvânt, voința a 65% dintre cetățenii municipiului care m-au votat. Un personaj care nu se identifică decât cu reclamații ține pe jar municipiul Medgidia”.

Valentin Vrabie a câștigat detașat un nou mandat de primar al municipiului Medgidia în urma scrutinului electoral din 27 septembrie, obținând 9.041 de voturi, învingând-o cu peste 5.700 de voturi pe Luminița Vlădescu, veșnicul candidat al PSD la Primăria Medgidia.

Vlădescu și-a dat demisia, la câteva zile distanță de data alegerilor locale, din funcția pe președinte a organizației locale a PSD Medgidia.

Citește și:

Valentin Vrabie, validat pentru un nou mandat de primar al municipiului Medgidia