Astăzi, reprezentanții Primăriei și ai Consiliului Local Cumpăna au încercat să aducă un strop de fericire și lumină în sufletele persoanelor vârstnice cu venituri reduse și persoanelor cu dizabilităţi gradul I, atât copii, cât și adulți.  

Comuna Cumpăna a fost luată astăzi la pas de oameni cu suflet mare care le-au adus locuitorilor cu venituri reduse ori suferinzi o bucurie în prag de sărbători. 

270 de persoane vârstnice cu venituri reduse și persoane cu dizabilități au primit pachete conținând produse alimentare necesare hranei zilnice: ulei, zahăr, făină, orez și cozonac. Totodată, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele “Florilor” şi “Sf. Maria”, Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, au demarat cu ocazia sărbătorilor de Paște campania locală de strângere de fonduri „Fă-le o bucurie!”. Pachetele pregătite au fost donate unui număr de 15 familii nevoiaşe identificate de către asistenții sociali ai Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul primăriei. “Această acțiune a devenit tradiție la Cumpăna. Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Cumpăna identifică familiile care au nevoie de sprijinul nostru. Ajutăm și familiile cu copii cu dizabilități, dar și bătrânii care au o pensie de până în 700 de lei. Activitatea nu se oprește aici, ea continuă până la sfârșitul săptămânii. Sunt foarte mulți oameni cu suflet mare care știind că la Cumpăna se derulează astfel de acțiuni, vor să dăruiască și vin și ne oferă. Nu numai ONG-uri sau asociații, chiar și familii”, ne-a spus primarul Mariana Gâju.