Publicitate
Solid House apartamente si studiouri de vanzare Constanta
Deputatul constănțean Bogdan Bola, fost director executiv al Direcţiei Bazinale de Ape Dobrogea-Litoral, a anunţat astăzi, într-o postare pe Facebook, că Ministerul Economiei și Turismului și-a exprimat acordul privind transferul dreptului de administrare a Pasarelei Regale din staţiunea Mamaia în favoarea Ministerului Culturii.
„După «lupte seculare» care au durat luni bune (mult prea multe), în urma tuturor telefoanelor și adreselor transmise de când am preluat mandatul de deputat, Ministerul Economiei și Turismului și-a exprimat acordul privind transferul dreptului de administrare a «Podului cu bar maritim» (Pasarela din fața Cazinoului din Mamaia) în favoarea Ministerului Culturii. Această măsură este vitală, deoarece doar Cultura poate accesa fondurile necesare pentru reabilitare și au specialiștii capabili să salveze acest monument istoric
În așteptarea preluării de către Ministerul Culturii, Administrația Națională «Apele Române» prin Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, pentru a proteja structura extrem de firavă a monumentului, a decis acoperirea cu nisip a monumentului, eliminând astfel expunerea sa directă la forțele naturii – mediul sărat al mării, vânturile și valurile puternice, etc. Altă soluție nu exista la acel moment, cu toate că încă de anul trecut, în calitate de director al ABADL, anunțasem ministerele de situația creată pe litoralul nostru.
Însă acest acord dat de Ministerul Economiei este doar un prim pas. Așa cum rezultă și din răspunsul pe care mi l-au adresat, domnul ministru Năsui urmează «a întreprinde demersurile legale în acest scop», cel de transfer a dreptului de administrare către Ministerul Culturii“, a scris Bogdan Bola pe Facebook.
Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar