Podul de la Butelii se deschide traficului pe ambele sensuri mâine dimineață, la ora 08.00, a anunțat primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău, printr-o postare pe pagina oficială a instituției.

“Începând de mâine podul de la butelii, va fi redeschis câte două părți pe sens. Lucrarea pe jumătate de pasaj nu este realizată. Facem acest test pentru a vedea cum putem îmbunătăți partea a doua a lucrării. De îndată ce se va încheia sezonul rece, vom păstra deschis sensul nou și îl vom închide pe cel vechi. În cursul anului viitor vom finaliza această lucrare”, spune primarul.

Decebal Făgădău: Podul de la Butelii se deschide traficului pe ambele sensuri mâine dimineață, la ora 08.00!

Publicată de Primăria Constanța pe Joi, 29 Noiembrie 2018

Potrivit celor declarate de edilul Constanței, lucrările la podul de la Butelii au început în luna aprilie 2017.

„Valoarea inițială a lucrărilor a fost de 5,9 milioane de lei, completată ulterior cu un milion de lei, după ce au fost descoperite câteva probleme de ordin tehnic. Societatea care se ocupă de efectuarea lucrărilor estimează că peste două luni se va circula pe sensul de mers pe care se lucrează în acest moment, iar apoi va începe reabilitarea celuilalt sens de mers, așa că podul va fi gata la sfârșitul anului. Acum se lucrează la infrastructură și suprastructură. Urmează montarea parapeților marginali, realizarea hidroizolației și turnarea asfaltului. Se vor face apoi reparații la scările de acces”, declara purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru, în luna iunie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.