Consiliul Județean al Elevilor Constanța, Serviciul Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța au organizat evenimentul „Împreună la Masa Siguranței”, marți, 30 ianuarie 2024. Tinerii au discutat cu reprezentanții instituțiilor publice despre teme precum siguranța în instituțiile școlare. 

„Proiectele care aduc tinerii în centrul atenției și încurajează implicarea activă a acestora în procesul decizional al celor care conduc, temporar, instituțiile publice, reprezintă cea mai sigură cale către un viitor dinamic și prosper.

Implicându-i pe tineri în eforturile noastre, utilizând viziunea lor plină de creativitate și energie pozitivă, avem oportunitatea de a aduce o schimbare semnificativă în comunitatea noastră.

Publicitate
Energia Residence cartier rezidential apartamente de vanzare imobiliare Constanta dezvoltator imobiliar

Astăzi am avut o discuție constructivă cu tineri minunați și dornici să se implice și să devină parteneri ai instituțiilor publice, în cadrul evenimentului „Împreună la Masa Siguranței”, organizat de Consiliul Județean al Elevilor Constanța, Serviciul Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Le-am transmis același mesaj pe care l-am împărtășit întotdeauna copiilor și nepoților mei: îndreptați-vă către frumos, către zonele care promovează arta, sportul și creativitatea! Luați ce e mai frumos din viața aceasta, eliminați lucrurile negative și inspirați-i și pe alții să gândească pozitiv. Nu în ultimul rând, participați activ la viața acestui județ”, a transmis președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Sursă foto: Facebook

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.