Primăria Adamclisi
Primăria Adamclisi
Primăria comunei Adamclisi organizează o licitație pentru a vinde două loturi de teren din intravilanul localității ce aparțin domeniului privat al acesteia.
Vor fi scoase la licitație următoarele bunuri imobile:
  • Teren în suprafață de 1.093 de metri pătrați, situat în intravilan, în Adamclisi, pe prelungirea Ion Creangă nr. 11, zona SMA lot 6, nr. cadastral 104453;
  • Teren în suprafață de 2.306 de metri pătrați, situat în intravilan, în Adamclisi, pe prelungirea Ion Creangă nr. 9, zona SMA lot 5, nr cadastral 100871.

Cetățenii interesați de participarea la licitație pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire prin intermediul unei cereri, la sediul instituției, sau consultând site-ul www.primaria-adamclisi.ro. Un astfel de exemplar costă 250 de lei.

Clarificările pot fi solicitate până în data de 3 martie 2023, ora 16:30, iar ofertele pot fi depuse până în data de 14 martie 2023, ora 12:00.

Licitația se va desfășura în data de 17 martie 2023, de la ora 11:00, în comuna Adamclisi, pe strada Traian nr. 39, în sala de ședințe.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Anunțul a apărut în Monitorul Oficial al României, în data de 15 februarie, Partea VI, 29.

Foto: Arhivă

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Se amenajează trotuare și piste ciclabile în comuna Adamclisi. Proiectul a primit ok-ul de la APM Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.