Coșuri stradale de gunoi
Coșuri stradale de gunoi
Primăria municipiului Constanța a scos la licitație recent contractul privind achiziția și montarea coșurilor stradale de gunoi selectiv în două fracții. 

Valoarea totală a achiziției este de 803.000 lei, iar finanțarea este asigurată din fonduri bugetare.

Garanția de participare pe care ofertanții trebuie să o achite este de 8.000 de lei

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 20 decembrie 2022, ora 15:00. De asemenea, tot în această zi va avea loc și deschiderea ofertelor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Ofertantul trebuie să își mențină oferta pe o perioadă de opt luni de la termenul limită de primire a ofertelor, adică, până la data de 20 august 2023, iar durata contractului este de 12 luni.

Termenul limită până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătură cu documentația de atribuire este de 20 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

De asemenea, ofertanții trebuie să facă dovada că au furnizat sau livrat în ultimii trei ani, produse similare, în valoare cumulată de minimum 500.000 lei fără TVA, la nivelul unui contract sau mai multe cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați.

În cele ce urmează redăm integral documentul achiziției:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

De asmenea, amintim că în urmă cu mai puțin de o lună și jumătate Primăria municipiului Constanța a inițiat un anunț în SEAP pentru achiziționarea de mobilier urban în valoare de 5.770.613 lei, fără TVA.

Lotul doi al acestei achiziții viza cumpărarea a 800 de coșuri de gunoi cu scrumieră, valoarea estimată a acestui lot fiind de 2.288.000 de lei.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Cinci locuri de joacă pentru copii vor fi modernizate. Câți bani pune la bătaie Primăria Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.