Primăria Constanța vrea să plătească aproximativ 3.000 de lei pe lună pentru a afla cine scrie și ce scrie despre activitatea proprie, precum și a instituțiilor subordonate. Firma care se va ocupa de monitorizare ar urma să dea raportul zlinic, la ora 07:00, anumitor persoane din cadrul administrației publice locale.

Pe pagina de internet a Primăriei, la secțiunea Achiziții Publice și Finanțări Nerambursabile, a fost publicat astăzi un anunț referitor la Achiziția Serviciului De Monitorizare Media A Activității Primăriei Municipiului Constanța.

Aflăm astfel că este vorba despre o achiziție directă, cu valoare estimată de 2.500 lei fără TVA/lună sau 30.000 lei fără TVA/an și că data limită de depunere a ofertelor este 11.04.2021, ora 23:59.

„Vor fi selectate toate materialele care fac referire la Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Local al Municipiului Constanța și instituțiile subordonate acestuia, proiecte, acțiuni și declarații ale reprezentanților Primăriei Municipiului Constanța, evenimente importante finanțate de municipalitate sau la care participă reprezentanți ai municipalității, pe baza a 70 de cuvinte-cheie. Se vor specifica paragrafele în care a fost menționat cuvântul-cheie”, se arată în Anexa la referatul de necesitate privind achiziția serviciului de monitorizare media, fără a se specifica însă și care sunt cele 70 de cuvinte-cheie dorite.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Informațiile vor fi incluse într-un raport zilnic, transmis începând cu ora 07:00 pe adresele de e-mail indicate de Primăria Municipiului Constanța. Conform cerințelor stabilite pentru atribuirea contractului, firma care se va ocupa de monitorizarea presei ar urma să furnizeze 52 de analize săptămânale, 12 analize lunare și o analiză anuală.

Textul ce cuprinde condițiile integrale de participare la licitație poate fi consultat pe pagina Primăriei Municipiului Constanța.

Citește și:

Constănțenii din cartierul Campus vor avea noi locuri de parcare și spații verzi, anunță primarul Vergil Chiţac

Constanța: Trafic restricționat pe strada Ion Lahovari pentru efectuarea unor lucrări

 

 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!