Primăria Constanța a scos la licitație contractul pentru achiziția lucrărilor de execuție, inclusiv serviciul de proiectare (PAC, PT, DDE, asistență tehnică) pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea rețelelor termice secundare și contorizarea la nivel de scară pentru municipiul Constanța – Etapa IV”. Valoarea contractului este de 117.614.032,11 lei, fără TVA, adică peste 23,5 milioane de euro. 

Lucrările aferente prezentei achizitii fac referire la reabilitarea tronsoanelor/ramurilor de rețea termică de distribuție/secundară în lungime de 23,255 km traseu aferente a 12 puncte termice, precum și cămine, înlocuirea de robineți, de ansamble de contorizare a agentului termic de distribuție/secundar (după caz, funcție de starea fiecărei bucle de contorizare existente la consumatori) și montarea unei bucle de echilibrare hidraulice.

Reabilitarea va fi realizată prin folosire de tehnologii noi, care să conducă la creșterea eficienței energetice, în vederea livrării agentului termic la parametrii cantitativi și calitativi solicitați la consumatori și cu un impact minim asupra mediului, prin reducerea cantității de poluanți.

Obiectul contractului este reprezentat de:

• Întocmirea documentațiilor de proiectare pentru fazele:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

• Obținerea tuturor avizelor/acordurilor și autorizațiilor necesare de la toate autoritățile naționale a căror legislație impune acest lucru și pentru toate fazele de derulare a contractului;

• DTAC; • Proiectul Tehnic de execuție; • Detalii de execuție;

• Plan de securitate și sănătate pe șantier;

• Documentație As-Built (incluzând și cărțile conductelor);

• Obținerea aprobării programelor de control și verificare care conțin și fazele determinante ale lucrărilor, de către Inspectoratul de Stat în Construcții (după caz);

• Asistență tehnică din partea proiectantului; • Achiziția de materiale;

• Execuția lucrărilor și punerea în funcțiune a instalațiilor;

• Testarea și punerea în funcțiune (PIF), după terminarea lucrărilor de execuție.

Perioada de garanție a lucrărilor este de cinci ani de la testarea și punerea în funcțiune (PIF), după terminarea lucrărilor de execuție.

Durata contractului este de 27 de luni. 

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM, potrivit contractului de finanțare nr. 268677/27.12.2022 încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10.07.2023 15:00, urmând ca deschiderea ofertelor să aibă loc în aceeași zi.

Caietul de sarcini al achiziției poate fi consultat în cele ce urmează:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Elsaco Electronic SRL a câștigat și contractul de proiectare și execuție lucrări reabilitare rețele de termoficare din municipiul Constanța – Etapa I și Etapa III

În februarie 2022, Elsaco Electronic SRL câștiga contractul care viza execuția lucrărilor, inclusiv serviciul de proiectare (PAC, PT, DDE, asistență tehnică) pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea rețelelor termice primare / transport a energiei termice din municipiul Constanța – Etapa I”. Etapa I viza reabilitarea a 21,605 km traseu aparținând magistralei I, precum și breteaua de legătură dintre cele două magistrale. Valoarea totală a achiziției, fără TVA, a fost de 103.150.000 lei.

Aceeași firmă a câștigat în decembrie 2022 contractul de execuție lucrări, inclusiv serviciul de proiectare pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea rețelelor de termoficare din municipiul Constanța – Etapa III” către Elsaco Electronic SRL. De această dată, valoarea contractului a fost de 45.587.000 lei, fără TVA.

Primarul Constanței, Vergil Chițac, anunța, la finalul lunii aprilie 2023 că prima etapă a lucrărilor de reabilitare a rețelei termice este finalizată în proporție de 81%.

Citește și:

(FOTO) Lucrările la rețeaua de termoficare de pe Bulevardele 1 Mai și Alexandru Lăpușneanu, gata în iunie

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.