Autoritățile locale constănțene vor să implementeze un proiect de tipul Hollywood Walk of Fame din Statele Unite ale Americii. Totul cu scopul promovării și creșterii vizibilității municipiului Constanța, justifică administrația locală în raportul de promovare a proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Constanța care va avea loc pe 31 august.

Se pare că schimbul de idei între autoritățile constănțene și cele din SUA are loc de ceva timp, de vreme ce există deja un draft de protocol care va fi analizat de Către Consiliul Local. Ba chiar autoritățile americane sunt dispuse să ofere exclusivitate pentru zona țării noastre și o promovare susținută a proiectului. Însă nimic nu se întâmplă gratis, evident.

Parte interesantă abia acum urmează. Pentru ca proiectul să se concretizeze, municipiul Constanța trebuie să plătească nu mai puțin de 4.250.000 de dolari:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Proiectul de hotărâre complet poate fi consultat mai jos:

Citește și:

Consilierii locali aprobă regulamentul de acces în Zona Peninsulară și premierea elevilor care au obținut media 10 la evaluare națională și bacalaureat

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar