Primaria Crucea
Primaria Crucea
Ministerul Dezvoltării a publicat astăzi o nouă listă cu obiective care vor fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru care autoritățile locale au depus proiecte în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componenta C10 – Fondul Local.

Pe această listă făcută publică astăzi se regăsește și proiectul Primăriei Crucea „Renovare și eficiență energetică a clădirii publice Cămin cultural, localitatea Gălbiori” finanțat cu 1.734.557,65 lei.

La sfârșitul anului 2022, Ministerul Dezvoltării a finanțat proiectul Primăriei Crucea privind înființarea pistei de biciclete ce va fi amenajată în intravilanul și extravilanul localității. Valoarea totală a proiectului este de 2.195.407,53 lei.

Reamintim că la începutul lunii decembrie 2022, un alt proiect al Primăriei Crucea a fost acceptat la finanțare în cadrul Programului privind sprijinirea eficienţei energetice şi a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public – 2021 derulat de Administrația Fondului de Mediu (AFM).

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Comuna Crucea obținuse cel de-al doilea punctaj dintre localitățile din județul Constanța care au depus solicitări în acest sens, mai exact 87.56 de puncte.

Primăria va primi pentru realizarea acestui proiect pe raza satelor Crucea, Stupina și Gălbiori suma de un milion de lei, maximul care putea fi alocat unui astfel de proiect.

Citește și:

Primăria Crucea primește 200.000 de euro pentru îmbunătățirea sistemului de iluminat public al comunei

Primăria Crucea a obținut finanțare pentru amenajarea unei piste de biciclete și a două stații de încărcare a vehiculelor electrice

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.