Teren
Teren
Primăria Horia scoate la licitație un teren de peste 5.400 de metri pătrați, care aparține domeniului privat al comunei.

Terenul în suprafață de 5.467 de metri pătrați este situat în intravilanul localității Horia, pe strada Principală nr. 76.

Licitație Primăria Horia
Licitație Primăria Horia

Detalii suplimentare privind bunul ce va fi scos la licitație se pot regăsi în documentația de atribuire. Un astfel de exemplar poate fi obținut de la Compartimenul Relații cu Publicul din cadrul Primăriei comunei Horia, costă 200 de lei și poate fi achitat în numerar la casieria instituției.

Clarificările pot fi solicitate până în data de 21 iunie 2023, ora 10:00, iar ofertele pot fi depuse până în data de 29 iunie 2023, ora 10:00.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Licitația se va desfășura în data de 29 iunie 2023, de la ora 14:00, la sediul Primăriei comunei Horia, situat pe strada Principală nr. 31.

Anunțul privind organizarea licitației a fost publicat în Monitorul Oficial al României, în data de 8 iunie 2023, Partea VI, 104.

Foto: Ilustrativ (www.pexels.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.