Primăria Limanu
Primăria Limanu
Primăria comunei Limanu organizează două licitații pentru închirierea a două camere ce aparțin domeniului public al comunei Limanu și fac parte din dispensarul uman al localității.

Prima licitație se va desfășura în data de 20 februarie 2023, de la ora 10:00 și va fi scos la licitație, pentru a fi închiriat, apartamentul nr. 2, respectiv laboratorul, din cadrul dispensarului uman din localitatea Limanu, situat pe strada Căminului nr. 40, în suprafață de 51,5 metri pătrați ce aparține domeniului public al Primăriei comunei Limanu, în vederea desfășurării de activități referitoare la sănătatea umană.

A doua licitație se va desfășura în data de 20 februarie 2023, de la ora 14:00 și va fi scos la licitație, spre a fi închiriat, apartamentul nr. 5, din cadrul dispensarului uman din localitatea Limanu, situat pe strada Căminului nr. 40, în suprafață de 254,1 metri pătrați ce aparține domeniului public al Primăriei comunei Limanu, în vederea desfășurării de activități referitoare la sănătatea umană.

Cetățenii interesați de achiziționarea bunurilor menționate anterior pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire, prin intermediul unei cereri de la sediul instituției, la Biroul Taxe și Impozite Locale, Executare Silită, Arhivă.  Costul unui astfel de exemplar este de 500 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, clarificările pot fi solicitate, în cazul ambelor licitații, până în data de 9 februarie 2023, ora 14:00, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 17 februarie 2023, ora 14:00.

Foto: Arhivă

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Limanu scoate la licitație un teren, în vederea închirierii

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.