Mangalia - spații comerciale scoase la licitație
Mangalia - spații comerciale scoase la licitație
Primăria Mangalia organizează o licitație pentru închirierea a cinci spații comerciale ce aparțin domeniului privat al municipiului.
Sunt scoase la licitație, pentru închiriere, următoarele bunuri imobile:
  • Spațiu comercial nr. 1, în suprafață utilă de 33,3 de metri pătrați, situat în municipiul Mangalia, pe strada Republicii nr. 1, bl. 1, la parter;
  • Spațiul comercial nr. 2, în suprafață utilă de 30,4 de metri pătrați, situat în municipiul Mangalia, pe strada Republicii nr. 3, bl. 2, la parter;
  • Spațiul comercial nr. 3, în suprafață utilă de 91 de metri pătrați, situat în municipiul Mangalia, pe Șoseaua Constanței nr. 4, bl. 3, la parter;
  • Spațiul comercial nr. 4, în suprafață utilă de 83 de metri pătrați, situat în municipiul Mangalia, pe Șoseaua Constanței nr. 7, la parter.
  • Spațiul comercial nr. 5, în suprafață utilă de 26,6 de metri pătrați, situat în municipiul Mangalia, pe Șoseaua Constanței nr. 7, bl. 7, la parter;
Mangalia - spații comerciale scoase la licitație
Mangalia – spații comerciale scoase la licitație

Cetățenii interesați să participe la licitație pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire prin înaintarea unei solicitări înscris la Biroul Urmărire Contracte din cadrul Primăriei municipiului Mangalia. Un astfel de exemplar costă 200 de lei.

Clarificările pot fi solicitate până în data de 20 martie 2023, ora 16:00, iar ofertele pot fi depuse până în data de 28 martie 2023 ora 16:00.

Licitația se va desfășura în data de 30 martie 2023, de la ora 12:00, în sala de consiliu a Primăriei municipiului Mangalia, situată în Mangalia, pe Șoseaua Constanței nr. 13.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Anunțul privind organizarea licitației a fost publicat în Monitorul Oficial al României, în data de 1 martie 2023, Partea VI, 39.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Mangalia scoate la licitație un teren de mii de metri pătrați! Vezi unde este situat

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.