Plug zăpadă
Plug zăpadă
Primăriile se pregătesc de zor pentru sezonul rece. Recent, Primăria Mihai Viteazu a cumpărat prin achiziție directă servicii pentru deszăpezirea drumurilor comunale pentru sezonul rece al anului 2023 – 2024 de la firma deținută de Marian Vișan, unul dintre latifundiarii zonei. În 2007, împreună cu fostul deputat și președinte PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, au finanțat construcția unui lăcaș de cult.   

Firma care se va ocupa în acest sezon de acest serviciu este SC FLAMINGO POUND SRL, iar suma pe care Primăria o va achita pentru acest serviciu este 183.380 lei.

Și în 2022, autoritatea locală a făcut această achiziție tot de la firma din Nuntași, iar valoarea contractului a fost aceeași ca și în acest sezon.

Societatea câștigătoare are ca obiect de activitate „Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase”, a fost înființată în 2002, iar acționarul unic al firmei este Marian Vișan.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 3.725.398 lei și 15 angajați.

Pe Marian Vișan îl mai găsim și în SC FLAMINGO Performance SRL. Acesta cultivă în zonă câteva sute de hectare.

Potrivit Dezvăluiri.ro, Vişan este naşul unuia dintre frații fostului președinte al PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.

Firma a mai câștigat, de-a lungul timpului și alte contracte la Primăria Mihai Viteazu, începând cu anul 2018, dar și la Primăria Fântânele sau Beiudad din județul Tulcea.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Mihai Viteazu cumpără servicii de proiectare pentru infrastructura de transport de peste 260.000 de lei

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.