Primăria Mihail Kogălniceanu
Primăria Mihail Kogălniceanu
Primăria Mihail Kogălniceanu a obținut alte finanțări prin PNRR prin Componenta C5 – Valul Renovării pentru renovarea energetică a mai multor clădiri rezidențiale multifamiliale din comună. 

Potrivit noilor liste publicate astăzi pe site-ul Ministerului Dezvoltării, autoritățile locale din Mihail Kogălniceanu au primit 12.575.474,99 lei pentru „Renovare Energetică Moderată a Clădirilor Rezidențiale Multifamiliale din Comuna Mihail Kogălniceanu – Etapa II” și alți 10.873.374,27 lei pentru „Renovare Energetică Moderată a Clădirilor Rezidențiale Multifamiliale din Comuna Mihail Kogălniceanu – Etapa III”.

În urmă cu o lună, în decembrie 2022, Primăria Mihail Kogălniceanu mai primea o veste bună. Încă un proiect care viza renovarea energetică aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale din comuna Mihail Kogălniceanu a primit o finanțare de 10.275.065,56 lei prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Componenta C5 – Valul Renovării.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Cu acești bani, autoritatea locală va renova energetic un număr de șapte blocuri: A, A1, A2, B, B1, C7 și D8.

În luna noiembrie 2022 autorității locale din Mihail Kogălniceanu i-au fost acceptate la finanțare proiecte privind renovarea energetică aprofundată a clădirilor rezidențiale multifamiliale din comună în valoare de 45 de milioane de lei, adică 9 milioane de euro.

Citește și:

Încă 7 blocuri din Mihail Kogălniceanu vor fi renovate energetic. Cererea de finanțare prin PNRR a Primăriei a fost acceptată

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.